Meeste gestelde vragen (FAQ's)

Betaalwijze

Bij Post Donuts kun je betalen via:

  • iDeal
  • CreditCard
  • Visa Card
  • Apple Pay
  • Google Pay

Donuts

Onze donuts zijn drie dagen houdbaar.

Onze donuts zijn drie dagen houdbaar. Bewaar ze buiten de koelkast op een droge plaats. Wil je de donuts pas drie dagen of langer na aankomst consumeren, dan adviseren we je om de donuts in te vriezen. De ontdooitijd voor consumptie is ongeveer 1 uur.

Ja, dat kan! Neem daarvoor via het contact formulier contact met ons op zodat onze ontwerpers voor u aan de slag kunnen.

Ja, wij kunnen ook donuts leveren van 6,5cm en 9,5cm in dezelfde stijlen, collecties en uitvoeringen als de mini donuts. Het versturen zal dan echter wel geschiedden via pakketpost (aanvullende kosten voor rekening klant). Vul voor meer informatie het contact formulier in en we nemen contact op om de opties te bespreken,.

Verzenden

Ja! Post Donuts bezorgt door heel Nederland. Dus waar je ook bent in Nederland, je kan altijd bij ons bestellen! Ook worden onze lekkernijen op de Wadden eilanden bezorgd, echter wel een dag later dan in de rest van het land. 

Reguliere verzendkosten (1-2 werkdagen) van onze brievenbusdoosjes bedraagt € 3,95 in Nederland. Indien men op maandag t/m donderdag voor 12.00u besteld, worden de doosjes binnen 1-2 werkdagen op dinsdag t/m vrijdag bezorgd.

Omdat we alle donuts vers maken, hebben we tijd nodig om jouw bestelling te maken. Dit betekent:

  • voor 12 uur besteld, jouw bestelling kan de volgende dag nog worden bezorgd.
  • na 12 uur besteld, jouw bestelling wordt vanaf de tweede dag bezorgd.

Nee, onze mini donutbox wordt verzonden per brievenbuspost. Er hoeft dus niemand thuis te zijn om de heerlijke verrassing in ontvangst te nemen. Onze verzenddoos past door vrijwel elke brievenbus, dus grote kans dat je de donuts daar aantreft.

Bij een een groter aantal (vanaf tien doosjes) kunt u via het contactformulier ook een ophaal afspraak maken. We nemen daarvoor dan contact met u op. De afhaal locatie van Postdonuts bevindt zich in Voorburg.